Karooke

Iedere maand is het zover: dan ontvangen jullie het Karooke, de maandelijkse nieuwsbrief/schoolkrant voor en door ouders van De Mozaïek. Het Karooke werd in 2000 opgericht met de bedoeling om een laagdrempelig communicatiemiddel te zijn voor alle ouders, kinderen en leerkrachten van de school. Jaarlijks worden er 11 nummers uitgebracht.

In het Karooke worden agendapunten meegedeeld van schoolactiviteiten (vergaderingen ouderraad, schoolfeest, info-avonden, koffie op de stoep, frietjesfeest e.d.m.), nieuwtjes van de school uitgewisseld (over lopende projecten, nieuwe leerkrachten, projectweken, …), en wordt ook de maandelijkse agenda van de school (en alle klasactiviteiten) meegegeven. Er verschijnen stukjes van leerlingen in over hun schoolactiviteiten, interviews met ouders, leerkrachten en andere personen die een betekenisvolle rol spelen (of hebben gespeeld) in en voor de school.

Er wordt gewerkt met verschillende rubrieken die met een zekere regelmaat terugkeren. Enkele van deze rubrieken zijn of waren: Wist-je- datjes, Brede School, Reis rond de Wereld, Vragen Staat Vrij, Zus & Zo, In de Kijker, KiVa, Mozaïek-reporters, 15 in 2015, Verbeter de Wereld, de KUS, …

Kortom, aan de hand van het Karooke proberen we de wereld van de school bij de ouders thuis te brengen (en omgekeerd) en verbindend te werken tussen alle ouders, kinderen en leerkrachten van De Mozaïek.

Bekijk en/of download

het maartnummer

Bekijk en/of download

het februarinummer

Bekijk en/of download

het januarinummer

Bekijk en/of download

het decembernummer

Bekijk en/of download

het novembernummer

Bekijk en/of download

het oktobernummer

Bekijk en/of download

het septembernummer

 

Om pdf-bestanden te kunnen bekijken, heb je Adobe Reader nodig.
Je kan het installeren door op onderstaande knop te klikken.